top of page

Vi på KJ Skog & Trädgård kan erbjuda Hondas hela program av fyrhjulingar med olika paketlösningar, vagnar och olika nödvändiga tillbehör.

Honda har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar. Samtliga utförda med Hondas höga krav på tillförlitlighet och kvalitet, vilket bekräftas av den generösa femåriga garantin. Oavsett om du är proffsanvändare eller så kallad månskensbonde finns garanterat en modell som klarar dina behov. Tillbehör som vagnar, plogar och vinschar finns som komplement till maskinen. Låt en ATV göra det tunga jobbet för dig. Titta in till oss för en demonstration och provkörning. Du kommer att bli imponerad över hur användbar en ATV är. 

Arbetsfordon

Honda har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar. Samtliga utförda med Hondas höga krav på tillförlitlighet och kvalitet.

Honda ATV

atvs330.jpg

Vagnar

Här hittar du vagnar till ATV. Alla ATV-vagnar är utrustade med kulhandske 50 mm.

 

 

Bonnet vagnar

Kranman griplastvagnar

Med över 10 års erfarenhet av egen utveckling och tillverkning, var Kranman först i världen med produktion av hydrauliska griplastare för fyrhjulingar. Tack vare vår egen utvecklingsavdelning kan vi även erbjuda lösningar för att tillgodose alla behov.

Kranman griplastvagnar

Tillbehör

Honda har massor av tillbehör för att tillgodose dina behov för att få en så komplett maskin som möjligt. Det är samma höga kvalité på tillbehören som på maskinen. Vi har även andra tillbehör som, Ekagårdslådan, Canadapulkan,Alaskapulkan m.m.

Ekagårdslådan

Canadapulkan

Arbetsfordon
TGB har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar.


TGB ATV

Snarler-AT6-S-Standard-Tensive-OR-Electric-White.jpg

Arbetsfordon
Segway har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar.


Segway ATV

bottom of page