top of page

Hos oss har du ett brett sortiment av motorsågar, röjsågar, tillbehör mm. Minilunnare från JärnHästen och Oxen. Lunningsvinschar från Fransgård. Sågverk och hyvlar från Logosol.

Vi erbjuder ett stort sortiment av motorsågar, röjsågar och tillbehör för villaägare, skogsägare och proffs. Att jobba säkert handlar om två saker. Rejäla maskiner som du kan lita på i alla lägen och skyddsutrustning som tål tuffa tag. Låg vikt gör att du orkar jobba längre utan att bli trött. Det är en viktig faktor för ökad säkerhet, precis som valet av skyddsutrustning. Stihl`s och Husqvarnas slitstarka skyddskläder har perfekt passform vilket ger dig rörelsefrihet och trygghet i jobbet. Allt för att du ska kunna jobba säkert och effektivt – i alla lägen.

Sågning

Motorsågar för privatpersoner och proffs samt tillbehör och utrustning från marknadens ledande och bästa märken

Sågning Husqvarna

Sågning Stihl

Röjning

Röjsågar för privatpersoner och proffs från marknadens ledande bästa märken.

Röjning Husqvarna

Röjning Stihl

Tillbehör

Produkttillbehör,skyddsutrustning,  skyddskläder och verktyg. Hos oss hittar ni de bästa tillbehören från de bästa leverantörerna. 

Tillbehör Husqvarna

Tillbehör Stihl

Järnhästen

Din följeslagare i skogen
Järnhästen är ett helt system för skogen, gården och olika transporter i terrängen. Smidighet, styrka och lågt marktryck gör den till ett miljövänligare alternativ till tyngre maskiner.

Järnhästen

Oxen Minilunnare

Oxen är den robusta och mycket slitstarka minilunnaren med god framkomlighet i olika typer av terräng. Oxen har 11,13 eller 14 hk motor. Oxen kan utrustas med en mängd tillbehör enligt kundens önskemål.

Oxen Minilunnare

Fransgårds lunningsvinsch

Fransgårds lunningsvinschar har en sköld med kättingbank med plats för åtta till tio kättingar. Lunningsskölden gör att arbetet blir säkrare och att det även går att skjuta ihop stammarna enkelt. Både övre brythjul och nedre är svängbara 180 grader.

Fransgårds lunningsvinsch

cat_slide_sawmills_bandsaw_mills_b751_1_

Logosol

Ett eget timmerhus, en ny veranda, lekstuga till barnbarnen, lusthus eller friggebod efter ritning, en brygga till sommarstugan, bygga bastu och badtunna eller såga ytterpanel till villan är bara några exempel på drömmar som du kan uppfylla med hjälp av våra produkter.

Logosol Sågverk

bottom of page