top of page

Vi har vedmaskinerna Pilkemaster och Per Wikstrand som löser dina behov av kapning, klyvning, förvaring och transportering.

Vi säljer några av Sveriges och Finlands äldsta och mest respekterade tillverkare av vedklyvar, vedkapsågar, vedtransportörer och vedmaskiner. Stabila konstruktioner med hög tillförlitlighet och hållbarhet är kännetecknande för företagens produkter. Säkerhet och användarvänlighet har alltid kommit i första hand då maskinerna utvecklas.

Vedmaskiner

Pilkemaster Evo är snabb och säker! Vedmaskinens arbetssätt gör att du arbetar i ett lugnt tempo men ändå med hög kapacitet och säkerhet. Eftersom vedmaskinen klyver samtidigt som den kapar slipper du ett moment och all den hantering av veden som det för med sig.

Pilkemaster vedmaskiner

Vedkapar

Per Wikstrands Rättvikskap är en effektiv, säker och lätthanterlig kapsåg. Sågen har en stabil och kraftig uppbyggnad och klarar alla de krav som ställs på en modern vedkap.

PW Vedkapar

Vedklyvar

Klyvarna från Per Wikstrand har en robust och mycket beprövad konstruktion. Stor omsorg har lagts på val av material och komponenter. Högsta säkerhet och användarvänlighet garanteras genom att alla maskiner tillverkas och utvecklas i Sverige.

PW Vedklyvar

Vedtransportörer

Transportören tillverkas av plåt och drivs med snäckväxelmotor i transportörens övre del. Detta innebär att motorn drar upp veden, vilket ger ökad driftsäkerhet (slirar ej). De stabila stödbenen tillverkas av kraftiga rör och är höj och sänkbara. Hjulen gör att transportören lätt kan förflyttas.

PW Vedtransportörer

Vedsäckar, vedstativ och tillbehör

Våra produkter för packning, lagring och transport av ved är genomarbetad med unika detaljer. Vedsäckarna har en specialväv för extra god luftgenomströmning. Alla säckar har en EAN-kod och UV-beständighet på 12 månader. Vi brukar för det mesta ha dessa produkter på lager för omgående leverans.

bottom of page